Vecka 44
Måndag 28.10
Pris 12,50 €
Köttbullar (L)
Kalkon Gordon Bleu (L)
Rostade grönsaker (L,G)
Tisdag 29.10
Pris 12,50 €
Oxgryta (L,G)
Tempurpanerad torskfilé med remouladsås (L)
Rostade rödbetor (L,G)
Onsdag 30.10
Pris 12,50 €
Griskotletter (L)
Majspanerad broilerfilé, chilimajonnäs och ris (L,G)
Majsbiffar (L,G)
Torsdag 31.10
Pris 12,50 €
Ärtsoppa (L,G)
Malenköttsås Bolognese med pasta (L)
Rostade morötter (L,G)
Efterrätt: Plättar (L)
Fredag 1.11
Pris 12,50 €
Hawaiischnitzel (L)
Panerad broiler innerfilé, mangosås och ris (L)
Rostade rotfrukter med rödlök (L,G)
Lördag 2.11
Pris 14,20 €
Svartvinbärsstek (L,G)
Bearnaisefylld spättafilé med kall Bearnaisesås
Rostade festivalgrönsaker (L,G)
Efterrätt: Päronkvarg med kinuskisås (L,G)
Söndag 3.11
Pris 14,20 €
Jägarschnitzel (L)
Broilergratäng med bacon, ris (L,G)
Rostad morot och broccoli (L,G)
Efterrätt: Chokladmousse med vispad grädde (L)
Veckans schnitzel
Pris 16,50 €
Nötytterfilé schnitzel med pepparsås (L,G)
Vi använder kött, kyckling och kalkon från Finland.
Á la carte
Utöver vår buffé hittar du också ett smakligt utbud rätter från vår á la carte-meny, samt pizza från Kotipizza och hamburgarmåltider från Rolls.