Vecka 47
Måndag 18.11
Pris 12,50 €
Extramör kassler med pepparsås (L,G)
Sejschnitzel Gordon Bleu med gräddfilssås (L)
Rostade rotfrukter med rödlök (L,G)
Tisdag 19.11
Pris 12,50 €
Lasagne (L)
Knaprig broilerschnitzel med mangosås, ris (L)
Rostade grönsaker (L,G)
Onsdag 20.11
Pris 12,50 €
Svartvinbärsstek (L,G)
Chilifisk med äggsås (L)
Rostad morot och broccoli (L,G)
Torsdag 21.11
Pris 12,50 €
Hawaiibiff (L)
Kebabfrestelse (L,G)
Majsbiffar (L,G)
Fredag 22.11
Pris 12,50 €
Panerad grisschnitzel med bacon-BBQ sås (L)
Broiler inrefilé med paprikamajonnäs, ris (L)
Friterad batat (L,G)
Lördag 23.11
Pris 13,20 €
Marinerad kasslerbiff i gräddig sås (L,G)
Tempurpanerad torskfilé med gräddfilssås (L)
Wokgrönsaker (L,G)
Efterrätt: Kaffe och småbröd (L)
Söndag 24.11
Pris 14,20 €
Nötstek i pepparsås (L)
Kalkon Gordon Bleu med currysås (L)
Rostade rotfrukter med paprika (L,G)
Efterrätt: Banoffee (L)
Veckans schnitzel
Pris 16,50 €
Nötytterfilé schnitzel med vitlökssmör (L,G)
Vi använder kött, kyckling och kalkon från Finland.
Á la carte
Utöver vår buffé hittar du också ett smakligt utbud rätter från vår á la carte-meny, samt pizza från Kotipizza och hamburgarmåltider från Rolls.