Vecka 13
Måndag 25.3
Pris 12,00 €
Marinerade kasslerbiffar i gräddig sås (L,G)
Spenat-ostfylld fiskrulle med gräddfilssås (LF)
Rostade rödbetor (L,G)
Tisdag 26.3
Pris 12,00 €
Nötstek i pepparsås (L,G)
Kyckling Kiev med vitlöksaioli och ris (L)
Honungsrostade morötter (L,G)
Onsdag 27.3
Pris 12,00 €
Jägarbiff (L)
Örtfiskbitar med Hollandaisesås (L)
Rostade grönsaker (L,G)
Torsdag 28.3
Pris 12,00 €
Floridaschnitzel (L)
Broilerfilé i Sweet chili sås (L,G)
Rostade broccoli och morot (L,G)
Fredag 29.3
Pris 13,70 €
Hangersteak (L,G)
Kalkon Gordon Bleu med varm currysås (LF)
Persiljemorötter (L,G)
Efterrätt: Persikokvarg (L,G)
Lördag 30.3
Pris 12,70 €
Köttbullar i gräddig sås (L)
Broilergratäng med bacon, ris (L,G)
Rostade festivalgrönsaker (L,G)
Efterrätt: Kaffe och småbröd (L)
Söndag 31.3
Pris 13,70 €
Lättrökt gris inrefilé (L,G)
Tempurapanerad torskfilé med Tartarsås (L)
Rostad batat, morot och rödlök (L,G)
Efterrätt: Citronmarängpaj (L)
Måndag 1.4
Pris 13,70 €
Wienerschnitzel (L)
Majspanerad broilerfilé, mangosås och ris (L,G)
Rostade rotfrukter med paprika (L,G)
Efterrätt: Fruktsallad med gräddskum (L,G)
Veckans schnitzel
Pris 15,00 €
Grisytterfilé schnitzel med kryddsmör (L,G)
Vi använder kött, kyckling och kalkon från Finland.
Á la carte
Utöver vår buffé hittar du också ett smakligt utbud rätter från vår á la carte-meny, samt pizza från Kotipizza och hamburgarmåltider från Rolls.