Neste Pedersöre

Hyvin varustellun huoltoasemamme löydät valtatien 8 varrelta Edsevöstä, Pedersörestä. Laaja palveluvalikoima tekee asemasta sopivan paikan niin lyhyemmille kuin pidemmillekin tauoille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi, olipa kyse ostoksista, autonpesusta tai ruokailusta. Meiltä on myös mahdollista vuokrata kokoustila 20 hengelle.

Aukioloajat

Arkisin 06.00-23.00
Lauantaisin 08.00-23.00
Sunnuntaisin 09.00-23.00

Puhelinnumero

Osoite

Hotellvägen 2
68870 EDSEVÖ

Tarjouspyynnöt

Haluatko varata kokoustilan tai tehdä pöytävarauksen isommalle ruokaseurueelle? Lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla neste.pedersore@multi.fi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

neste-pedersore-mat.jpg
pedersore-neste-.jpg

Palvelumme

null

Ruokailu

Olet tullut oikeaan paikkaan, jos nälkä yllätti! Tarjoamme omassa keittiössä valmistetun lounaan joka päivä klo 10-18 ja arkisin on tarjolla päivän leike. Tämän lisäksi löydät maukkaita ateriavaihtoehtoja á la carte -listaltamme, sekä pizzaa Kotipizzasta ja hampurilaisateriat Rollsilta. Valikoimassamme on myös monia erilaisia suolaisia ja makeita kahvileipiä.
null

Auton tankkaus

Voit tankata auton mihin vuorokauden aikaan tahansa. Meiltä saat myös polttoöljyt. Menikö tuulilasinpyyhkijä rikki vai loppuiko lasinpesuneste? Ei ongelmaa, myymälästämme löydät autotarvikkeet. Sieltä saa myös uuden nestekaasupullon.
null

Ruokaostokset

Huoltoasemalla on ruokakauppa, josta löydät kaiken tarpeellisen ja enemmänkin. Tarvitsetpa viime hetken lahjan tai päivällisen raaka-aineet, ne löytyvät meiltä. Myymälä on auki joka päivä klo 23 saakka.
null

Kokoukset

Kokoustilamme on loistava tapaamispaikka jopa 20 henkilölle. Tilassa on videotykin käyttömahdollisuus. Pyydä hintatarjous ja kerro myös, toivotteko ruoka- tai kahvitarjoilua.
null

Postipalvelut

Neste Pedersöre tarjoaa postiasiamiehenä mahdollisuuden noutaa ja lähettää postia. Meillä voi pelata myös Veikkauksen pelejä. Huoltoaseman yhteydessä on Otto-automaatti käteisnostoja varten. Aseman ulkopuolella valtatien varrella on bussipysäkki, jossa Onnibus pysähtyy matkalla etelään. Matkalla pohjoiseen se pysähtyy noin 300 metriä valtatietä pohjoiseen päin.
null

Autopesu

Huoltoaseman vieressä on autopesu Neste Pedersöre Carwash. Se on avoinna huoltoaseman aukioloaikoina ja pesuohjelmien valikoima on monipuolinen, sekä harjalla että ilman. Vinkki! Pesuihin nro 1, 2 ja 3 kuuluu laava-show, joka tekee autopesusta hauskan kokemuksen myös perheen pienimmille.
kotipizza - Pedersöre Neste
Posten - Pedersöre Neste
otto bankautomat - Pedersöre Neste
Veikkauks - Pedersöre Neste

Neste Pedersöre Carwash

Puhdasta iloa

Puhdas auto ei ole pelkästään kaunis, pesu on myös hyväksi autolle. Suola, kura ja lika kuluttavat auton pintaa ja alustaa. Säännöllinen pesu suojaa autoa ruostumiselta. Käynti Pedersören Nesteen autopesussa ei ole ilo vain autollesi – se on ilo myös sinulle.

Ruokalista

Työpäivä tai matka tuntuu kaksi kertaa pidemmälle tyhjällä vatsalla. Pidä tauko meillä ja nauti runsas ateria! Meillä on seisova pöytä joka päivä klo 10-17.